Coaching in Onderwijs

De werkdruk in het onderwijs is hoog. Dat weet ik maar al te goed!

Omdat ik al ruim 18 jaar voor de klas sta, weet ik als geen ander hoe hoog de werkdruk kan zijn. Door je grote verantwoordelijkheidsgevoel en je focus en aandacht voor de leerlingen, ouders en je collega’s, loop je jezelf al snel voorbij. Met als gevolg: veel stress en soms zelfs uitval.

Ik bied coaching op maat aan, zowel voor individuen als voor teams, waarbij de focus ligt op het creëren van een goede balans en een gezonde werkomgeving.

Ook begeleid ik reïntegratietrajecten en intervisie bijeenkomsten.

Ik help jou omgaan met werkdruk en stress.

Wanneer ik individuen coach ligt de focus op het creëren van evenwicht. Ook begeleid ik re-integraties. Omdat de werkdruk al hoog is, is er vaak weinig tijd om een collega te begeleiden bij de re-integratie. Maar deze begeleiding is wel essentieel bij het voorkomen van herhaling.

Hebben meer docenten last van stress en een hoge werkdruk, en wil je dit op teamniveau aanpakken?

Ik begeleid teams in stressmanagement en ik verzorg teamdagen. Ook begeleid ik intervisie bijeenkomsten. Informeer naar de mogelijkheden.

De investering

Als je na dit gesprek aan de slag wil, maak ik een voorstel voor het coachtraject.

Deze wordt vaak door de werkgever vergoed.

Persoonlijke klik is belangrijk. Als je besluit om na de coaching niet door te gaan, dan is deze kosteloos.

Wat mensen zeggen